donderdag 14 januari 2010

Zekerheid

Na een hele rare periode is het dan eindelijk zover! Vannacht begint onze trip richting het Zuiden. Het begint tijd te worden, want we kijken er al zo lang en zo hard naar uit! Niet alleen wij, zo bleek, want de kinderen uit het stageschooltje hebben ons al een tekening gestuurd, en we kregen zelfs een kerstkaartje! Hoe kort kan de afstand Aziƫ-Europa zijn wanneer er gezamenlijk naar iets wordt uitgekeken...
Tussen de periode van stage, blokvakantie en examens stonden wij voor de uitdaging om ook nog wat afscheid te nemen van onze vrienden/vriendinnen, familie... Hoe langer het duurde, hoe minder we bezig waren met de examens zelf, en hoe meer India al in ons hoofd kwam te zitten... Wat zullen we er beleven? Hoe zal het worden? Allemaal vragen waarop nu nog geen antwoord gegeven kan worden. Misschien hoeft dat ook wel niet, en volstaat het om zo onbevangen mogelijk op het vliegtuig te stappen. En dat doen we dus. Gepakt en gezakt, met bagage en verwachtingen, maar ook met wat onzekerheid.
Het enige wat voor ons nu zeker is, is het feit dat we er alledrie ontzettend hard naar uitkijken.
En dat is toch een mooie zekerheid, nietwaar?

Tot de volgende!

2 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie een super leuke ervaring toe!
    Ik verlang al om hier vanalles te lezen!!

    succes alledrie ;)

    xxx Lien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een tip: je horloge bij het instappen in het vliegtuig al juist zetten, en vanaf dan al op Indiase tijd leven (eten, slapen). Helpt echt.

    BeantwoordenVerwijderen